RESURSE

LEGI FILIPINE

(Această secțiune este încă în construcție. Aceasta va cuprinde dispoziții selectate privind Codul Familiei din Filipine, Codul Corporation din Filipine, Legile Adoptarea filipinez, și decizii ale Curții Supreme din Filipine, inclusiv articole si stiri pe noi legi de imigrare . Această secțiune este destinată a fi o sursă importantă sau bibliotecă de legi filipinez on-line pentru nespecialiști. Astfel, va conține atent selectate și editate dispoziții ale legilor filipineze și extrase sau rezumate de cazuri filipineze sau jurisprudență. Ca facilitate inițială, în urma este un articol de la Atty. Susan V. Perez-De Borja și o listă cu legislațiile importante privind Dreptul Familiei în Filipine.)

SUA IMIGRAREA drept Susan V. Perez, Esq.

Cap Count pentru H1B lucrătorilor pentru FY2009

Filipinezii care au vise de a lucra în Statele Unite, dar nu au rude de calificare a depune petiții pentru ei sau nu a putut aștepta pentru petiții lor de familie ar trebui sa fie constienti de programului de vize H1-B.   Acest program ne permite angajatorilor să angajeze muncitori straini pentru a efectua servicii într-o ocupație de specialitate.   Statutul definește componenta de specialitate ca fiind unul care necesită o "cerere teoretică și practică a unui corp de cunoștințe foarte specializate în domeniile de activitate umană ... și care necesită realizarea de o diplomă de licență sau mai mare la o specialitate anume, sau echivalent, cel puțin pentru intrarea în ocupație în Statele Unite. "   Tipice H-1B sau de specialitate ocupații includ arhitecți, ingineri, programatori, contabili, medici și profesori universitari.

H-1B temporara categoria de viză este popular pentru că caracteristica sa de bază, calificare într-o ocupație care necesită, de obicei, un grad colegiu, pot fi îndeplinite de către un număr mare de filipinezi.   O diplomă de la o universitate sau colegiu acreditate în Filipine va califica dacă determinat să fie echivalente cu un grad SUA.   Pentru a obține echivalența grad SUA, ai nevoie de acreditările academice și de muncă / experiența profesională evaluată de un servicii de evaluare acreditate în SUA   Clientul meu recent a primit echivalenta o diplomă de master în contabilitate din SUA.   A absolvit Ateneo de Naga și a lucrat ca contabil / analist financiar / auditor cu teren Banca de mai mulți ani.   Am găsit o pereche de angajatori din SUA care sunt dispuși să-i sponsorizeze.   A costat în mod normal 250 dolari pentru a obține servicii de evaluare acreditare.   Trebuie să existe o ofertă specifică a ocupării forței de muncă la un angajator din SUA.   Găsirea una aceste zile este partea cea mai grea, având în vedere situația economică actuală.           

Capacul anual actual de categoria H-1B este de 65.000.   Acesta este numărul de lucrători care pot fi eliberate o viză H-1B acest an.   Nu toate nonimigrantii H-1B sunt supuse acestui plafon anual.   Nonimigrantii H-1B, care vor fi utilizate de instituțiile de învățământ superior sau o entitate non-profit sau afiliate, precum și cele utilizate, de către o organizație de cercetare non-profit sau o organizație de cercetare guvern sunt scutite de capac.   De asemenea, muncitorii străini cu o diplomă de master sau mai mare de la o instituție academică din SUA sunt exceptate de la capacul.   Actul de reformă Visa H-1B 2004 pune la dispoziție 20.000 de noi vize H-1B pentru ei.   Termenele permit o H-1B depozit-capac subiect nu mai devreme de un aprilie 2009, cu o dată de început a solicitat pentru petiția H1-B, nu mai devreme de 1 octombrie 2009.

  Așteptăm părerile dumneavoastră. or contact us at 001 619 819 -8648 to arrange for a telephone consultation. Dacă aveți întrebări în materie de imigrație, vă rugăm simta bine-venit să-mi e-mail la susan@law-usimmigration.com sau contactați-ne la 001 619 819 -8648 de a asigura o consultare telefon.

* Susan V. Perez, Esq.   este un avocat licențiat în California și Filipine. Detalii și informații suplimentare pot fi obținute de pe site-ul ei de imigrare la   http://www.law-usimmigration.com .

 

 

 

 


[I] 8 CFR § 214.2 (h) (4) (ii)

Legislațiile RECENTE asupra familiei Juridic:

De la eficacitate oficial pe 03 august 1988, Codul Familiei din Filipine a suferit mai multe modificări și completări, după cum urmează:

1. Republica Legea nr 9048- modificare a articolelor 376 ADN 412 din Codul civil de autorizare corectarea administrativ de erorile tipografice și / sau de redactare în Registrul Civil sau schimbare de nume sau porecla.

Legea Republicii 2. nr 8972-altfel cunoscut sub numele de Legea Părinți Solo din anul 2000, oferind anumite drepturi și privilleges recunoscute la părinți solo și copiii lor, cum ar fi program de lucru flexibil, concediul pentru creșterea copilului, beneficii educaționale, și asistența medicală.

3. Legea Republicii 8552, altfel cunoscut sub numele de Legea adoptiei interne, este revizuirea cel mai cuprinzător la data legilor de adopție din Filipine, care delienates rechizitele de fond pentru adopție, extinderea acoperirii sale, și perfecționarea procedura de a obține o adopție.

4. Republica Legea nr 8043-altfel cunoscut sub numele de Legea Adoptare Inter-Țara din 1995, prevede procedura să adopte copii din Filipine.

5. Republica Legea nr 8369-recunoscând gălăgie în creștere pentru rezolvarea mai rapide a cazurilor de dreptul familiei, se prevede crearea de instanțe ale familiei în întreaga țară.

Legea Republicii nr 6. 8171-care prevede repatrierea Filipinas care și-au pierdut cetățenia filipinez în virtutea căsătoriei cetățenilor străini.

Legea Republicii 7. nr 8533 de extindere a dreptului de a solicita nulitatea căsătoriilor nule pe motiv de incapacitate psihologic în temeiul art. 39 din Codul Familiei din Filipine chiar dincolo de original zece ani perioada de prescripție în conformitate cu dispozițiile inițiale ale Codului Familiei.

Legea Republicii 8. Nr 7192-altfel cunoscut sub numele de Femei în dezvoltarea și Nation Building Act-givng drepturi egale pentru femei în toate situațiile contractuale, admiterea la școlile militare și a altor drepturi înrudite și privilleges.One caracteristică notabilă este recunoașterea de către statutul a dreptului de constructorii de case sau cei care dedica timp complet pentru gestionarea gospodăriei la bunăstarea socială voluntară privilleges deductibile din salariul soțului lucru.

9. Republica Legea nr 9255-permită copiilor nelegitimi de a folosi numele de familie al tatălui lor.

Legea Republicii nr 10. 9262, altfel cunoscut sub numele de anti-violență împotriva femeilor și copiilor Act 2004, oferirea de ajutor pentru victime ale abuzului fizic, sexual, psihologic, și economică.

Republica 11. Legea nr 9344-creșterea vârstei de răspundere penală a minorilor, oferind în mod special de scutire pentru răspunderea penală a minorilor sub 15 ani, precum și răspunderea penală condiționată a infractorilor minori între 15 și de ani, numai atunci când acționează cu discernământ.

Share