RESURSE

LEGI FILIPINE

(Această secțiune este încă în construcție. Acesta va cuprinde prevederi selectate pe Codul Familiei din Filipine, Codul Corporation din Filipine, legile Adoptarea filipinez, și decizii ale Curții Supreme din Filipine, inclusiv articole și știri cu privire la legile de imigrare din SUA . Această secțiune este destinată a fi o sursă importantă sau o bibliotecă de legi filipineze on-line pentru nespecialiști. Astfel, acesta va contine atent selectate și editate prevederi ale legilor Filipine și fragmente sau rezumate de cazuri Filipine sau jurisprudenței. Ca trăsătură sa inițială, ca urmare este un articol de Atty. Susan V. Perez-De Borja și o listă de legislațiile importante cu privire la dreptul familiei, în Filipine.)

Imigrari al SUA a legii de către Susan V. Perez, Esq.

Cap Count pentru H1B Lucrătorii pentru FY2009

Filipinezii care au vise de a lucra în Statele Unite, dar nu au rude de calificare pentru a depune petiții pentru ei sau nu a putut aștepta pentru petițiile lor de familie ar trebui să fie conștienți de programul de vize H1-B.   Acest program ne permite angajatorilor să angajeze lucrători străini de a presta servicii într-o ocupație de specialitate.   Statutul definește ocupație de specialitate ca unul care cere "aplicarea teoretică și practică a unui corp de cunoștințe foarte specializate în domenii de activitate umană ... și care necesită realizarea de o diplomă de licență sau mai mare într-o specialitate anume, sau echivalentul acestuia, ca un minim pentru intrarea în ocupație în Statele Unite ale Americii. "   Tipice H-1B sau de specialitate ocupații includ arhitecți, ingineri, programatori, contabili, medici și profesori universitari.

H-1B temporara categoria de viză este popular deoarece caracteristica sa de bază, de calificare într-o meserie care necesită, de obicei, o diploma de facultate, pot fi îndeplinite de către un număr mare de filipinezi.   O diplomă de la o universitate sau colegiu acreditate în Filipine va califica dacă sunt determinate ca fiind echivalentă cu un grad SUA.   Pentru a obține echivalența grad SUA, ai nevoie de acreditările academice și de muncă / experiența profesională evaluate de un servicii de evaluare acreditate în Statele Unite ale Americii   Clientul meu a primit recent echivalenta un master SUA în contabilitate.   Ea a absolvit de la Ateneo de Naga și a lucrat ca contabil / analist financiar / auditor cu Land Bank pentru mai mulți ani.   Am găsit o pereche de angajatori din SUA, care sunt dispuși să-i sponsorizeze.   A costat în mod normal 250 dolari pentru a obține servicii de evaluare acreditare.   Trebuie să existe o ofertă specifică a ocupării forței de muncă la un angajator din SUA.   Găsirea unul aceste zile este partea cea mai grea, având în vedere situația economică actuală.           

Capacul anual actual de categoria H-1B este de 65.000.   Acesta este numărul de lucrători care pot fi emise o viză H-1B în acest an.   Nu toate nonimigrantii H-1B sunt supuse acestui plafon anual.   Nonimigrantii H-1B, care vor fi utilizate de instituțiile de învățământ superior sau o entitate non-profit asociate sau afiliate, precum și cei angajați, de către o organizație de cercetare non-profit sau un organism de cercetare guvern sunt scutite de la capacul.   De asemenea, muncitorii străini cu o diplomă de master sau mai mare de la o instituție academică din SUA sunt scutite de la capacul.   Actul de reforma Visa H-1B din 2004 face disponibile 20.000 de vize H-noi 1B pentru ei.   Termenele permit o H-1B depozit-cap subiect nu mai devreme de luna aprilie 1 mai 2009, cu o dată de începere a solicitat pentru petiția H1-B nu mai devreme de 1 octombrie, 2009.

  Așteptăm părerile dumneavoastră. or contact us at 001 619 819 -8648 to arrange for a telephone consultation. Dacă aveți întrebări în materie de imigrație, vă rugăm să se simtă bineveniți să-mi e-mail la susan@law-usimmigration.com sau contactați-ne la 001 619 819 -8648 de a asigura o consultare telefon.

* Susan V. Perez, Esq.   este un avocat licențiat în California și Filipine. Detalii și informații suplimentare pot fi obținute de la site-ul ei de imigrare la   http://www.law-usimmigration.com .

 

 

 

 


[I] 8 CFR § 214.2 (h) (4) (ii)

LEGISLAȚII RECENTE PRIVIND DREPTUL FAMILIEI:

De la eficacitate sa oficiala pe 03 august 1988, Codul Familiei din Filipine a suferit mai multe modificări și completări, după cum urmează:

1 Republica Legea nr 9048- modifică articolele 376 ADN 412 din Codul civil de autorizare corectarea administrativ de erori de tipar și / sau angajaților în Registrul Civil sau schimbare de nume sau porecla.

Legea Republicii nr 2 8972-altfel cunoscut sub numele de Legea Părinții Solo din 2000, oferind anumite drepturi și privilleges recunoscute pentru părinții singuri și copiii lor, cum ar fi program de lucru flexibil, concediul pentru creșterea copilului, beneficii educaționale și de asistență medicală.

3 Legea Republicii 8552, altfel cunoscut sub numele de Legea adoptiei interne, este revizuirea cel mai cuprinzător la data de legile de adopție din Filipine, care delienates rechizitele de fond pentru adopție, extinderea acoperirii sale, și rafinarea procedura de a obține o adopție.

4 Republica Legea nr 8043-altfel cunoscut ca adoptarea Legii Inter-Country din 1995, prevede procedura de a adopta copii în Filipine.

5 Republica Legea nr 8369-recunoașterea gălăgie în creștere pentru soluționarea mai rapide a cazurilor de dreptul familiei, se prevede crearea de instanțe ale familiei în întreaga țară.

Legea Republicii 6 Nr 8171-prevede repatrierea Filipinas care și-au pierdut cetățenia Filipine în virtutea căsătorie a cetățenilor străini.

Legea Republicii nr 7 8533 de extindere a dreptului de a solicita nulitatea căsătoriei nule pe motiv de incapacitate psihologic în temeiul art. 39 din Codul familiei din Filipine, chiar dincolo de original zece ani perioada de prescripție în conformitate cu prevederile inițiale ale Codului familiei.

Legea Republicii 8 Nr 7192-altfel cunoscut sub numele de Femei în procesul de dezvoltare și Nation Building Act-givng drepturi egale pentru femei în toate situațiile contractuale, admiterea la școlile militare și a altor drepturi înrudite și privilleges.One caracteristică notabilă este recunoașterea de către statutul a dreptului de constructorii de case sau cei care dedica cu normă întreagă pentru gestionarea gospodăriei la bunăstarea socială voluntară privilleges deductibile din salariul soțului de lucru.

9 Republica Legea nr 9255-permite copiilor nelegitimi de a folosi numele de familie al tatălui lor.

Legea Republicii nr 10 9262-altfel cunoscut sub numele de Anti-violenței față de femei și copii Actul de 2004, oferirea de ajutor pentru victime ale abuzului fizic, sexual, psihologic, economic și.

Republica 11 Legea nr 9344-creșterea vârstei de răspundere penală a minorilor, oferind în mod special de scutire pentru răspunderea penală a minorilor sub 15 ani, și răspunderea penală condiționată a infractorilor minori între 15 și de ani, numai atunci când acționează cu discernământ.

Distribuiți