KLIENTËT

Përfaqësuesi Lista e klientëve

Solvay SA BELGJIKE, farmaceutike, kimike dhe plastike, të Laboratoreve Fournier (FRANCË), Holderbank FINANCIERE GLARIS LTD (Holcim GROUP, Zvicër), SIGURIMI Pte CITYSTATE LTD (SINGAPORE), provinciale SIGURIMI GROUP (Mbretëria e Bashkuar), GRUPI 4 SISTEMET reklama (Danimarkë) , SECURICOR LTD., GRUPI 4 WACKENHUTT, Mactan Holdings KORPORATA, GRUPI 4 SENTECH INC., pasuri SIGURIMI KORPORATA, MEGA Pacific SIGURIMI KORPORATA, PACIFIC UNION SIGURIMI KORPORATA, SIDDCOR SIGURIMI KORPORATA, ATLANTIC GLOBE Levizesit, INC. përpiqet Holdings, INC., HULUMTONI TRANSPORTIT KORPORATA, TRAVEL.GLOBE, INC., ATLANTIC Logjistika, INC., ISHUJT INTEGRUAR SHËRBIME në det të hapur, INC., malat REALTY, INC., Adriatico ARMËT HOTEL, CASA Armas BAR & RESTORANTE, INC., SANPIRO REALTY KORPORATA, SANPIRO FINANCE CORPORATION , FOTO DEPOT, INC., Poseidon PESHKIM, Irma PESHKIM KORPORATA, GERZON Trading FISH, INC., YABUT grup i kompanive, shërbime tregtare mantel, INC., Rosas REALTY, INC., Rosas GARDEN HOTEL, Rosas ARTICRAFTS, INC., DHOMA E agjentët doganore, INC., Seaman'S MIRËQENIA FORUM, INC., ARMATOSURA PËR BURIME Recovery Systems DHE TECHNOLOGIES KORPORATA, menaxherët Primordial PROFESIONAL Estates dhe zhvilluesit, INC., garanci Fortune & SIGURIMI KORPORATA, portet DHE SHËRBIMET Terminal, INC., Miramar ZHVILLIMIT KORPORATA, SEAWIND REALTY INC., Poseidon REALTY, INC., CYPRESS GARDENS godinë KORPORATA, Roberto DEL ROSARIO REALTY INC. Mabini LAND Holdings, INC., SOUTHWESTERN INSTITUTI I BIZNESIT DHE TEKNOLOGJIA, INC., Bacolod PULE HOUSE, QENDRA PËR doganave dhe të logjistikës, INC ., DEGGA deponimit dhe logjistikës, INC., TRADE MENAXHIMI WORLD ASSOCIATIONOF FILIPINE, INC., UNION CEMENT KORPORATA, Holcim Phils., INC., KORPORATA BACNOTAN CEMENT

Share