"/>

HOME

Firma

Avokatëve, prokurorëve dhe avokatëve në Manila, Filipine

DE Borja LAMORENA DHE DUANO është një të plotë firmë ligjit të shërbimit në Manila, Filipine.

Avokatët e tij dhe avokatët e bëjnë shërbimet ligjore në fusha të tilla të specializuara si Ligji Filipine familjare, Divorci, anulimin ligjeve në Filipine, Adoptimin , kujdestarinë e fëmijës dhe Mbështetjes , SHBA dhe Filipine Emigracionit Ligji , Biznes dhe Ligjit Tregtare , përfshirë Punës dhe Punësimit Ligji , Negociatat Kolektive dhe Aktivitetet e sindikatës, Pronës Intelektuale, patenta, marka tregtare, të drejtat autoriale, Licencimi dhe Franchising , Bashkimet dhe Konsolidimi , Litigation dhe praktika e Apelit .

Duke pasur më shumë se 40 vjet përvojë të kombinuar në praktikë të ligjit aktive në Filipine, firma ka fillimet e saj në vitin 1990, kur Prokurori i Frederick M. de Borja hapi praktikën e tij private të ligjit. Menjëherë pas kësaj, ai u bashkua nga Prokurori Crispiniano R. Lamorena, një shok klase në Ateneo de Manila University School of Ligjit, i cili solli në ekspertizën e tij në fushën e bankave, Strehimit dhe shfrytëzimi i tokës ligji.

Ndonjëherë i ndjeshëm ndaj nevojave të klientëve të tyre, partnerët e pa potencialin e hapjes së një praktikë në kontinent SHBA për të përmbushur nevojat ligjore të emigrantëve Tagalogisht pasi ato kanë të bëjnë me ligjin Filipine. Një përpara praktikë pasurive të dizajnuara për pronat në Filipine trashëguara nga ish filipinas në SHBA është zgjeruar që të përfshijë shërbime për investimet, si të formojnë kompani në Filipine, dhe aktivitete të tjera të biznesit dhe korporatave , pasurive të patundshme dhe të aksioneve transaksioneve, dhe për të blerë opozitë dhe për të blerë ins për subjektet e biznesit në Filipine.

Firma aktualisht ka një prani të përfaqësues dhe degë në San Diego, Kaliforni dhe planet janë duke u zhvilluar për të shpejt të bëjë të njëjtën gjë në Bregdetin Lindor të SHBA.

Për shqetësimet tuaja, ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm ose vizitoni faqen tonë Na Kontaktoni faqe. Për të na ndiqni në Facebook, ju lutemi KLIKO këtu.

Emri juaj (required)

Profesioni juaj

Adresë

Email juaj (required)

Telefon

Subjekti / Case Përshkrim

Mesazhi juaj

Në mënyrë për të parandaluar spamming, ju lutemi shkruani në e imazhit apo letra më poshtë para se ta klikoni "Send" button. Ju mund të shkruani në kryeqytet ose tekst të vogël të rasteve.

captcha

Pjesë