ENDELIG, en komplett liste over jurister og advokater på Filippinene

En tidligere blogg diskutert behovet for en endelig liste over advokater og advokater i Filippinene. Det var bare en uke siden, og vi nøyde oss med en liste over de siste medlemmene av den filippinske Bar. Men underverkene av teknologi har tillatt oss å fusjonere Roll of Attorneys av den filippinske Høyesterett fram til 2003, med lister over advokater fra samme sted 2004-2009, ordnet alfabetisk for enkel søking ved hjelp av Microsoft Excel. Den masterlist er på ingen måte en ufeilbarlig konkurrere liste som det inkluderer jurister og advokater som kan trolig bli avdøde allerede, eller som kanskje ikke aktivt praktisere loven. Leserne kan klikke på følgende link for informasjonsformål, men oppfordres til å søke offisiell sertifisering fra Høyesterett i Filippinene eller Integrated Bar på Filippinene dersom de tviler legitimasjon av en bestemt advokat. Vi er begeistret for denne utviklingen, men vi har fremtiden og heller ambisiøse planer om å komme ut med en liste over advokater og advokater på Filippinene av god stand med både den filippinske Høyesterett og Integrated Bar av Filippinene, mindre de som har gått videre til endelig dom og definitivt luke ut de som ikke engang passere den filippinske bar men som passerer seg ut som jurister og advokater.

KLIKK NEDENFOR:

Komplett liste over filippinske jurister og advokater oppdatert til 2014

Komplett liste over advokater i FILIPPINENE oppdatert til 2013

(Hvis du vil vise navnene på advokater tatt opp til 2010 bar, henvises det til en egen liste på denne bloggen)

Komplett liste over advokater i FILIPPINENE

Del

13 Responses to "ENDELIG, en komplett liste over jurister og advokater i Filippinene"

 1. danmark Says:

  Hei Sir:

  God dag.

  Kan du inkludere rull med advokat nummer i masterlist av advokater på Filippinene?

  Takk,

  danmark

 2. admin Says:

  Hei:
  Det er et veldig godt forslag. Vi vil seriøst se nærmere på det.
  Takk.

 3. LEO Says:

  Hei,

  Jeg har lastet ned listen over advokater og jeg har sjekket at det var to advokater i listen som var aktiv, men har lurt oss. Vi er sine kunder før, og de har bedt om underskrifts avgifter, men aldri hørt fra dem eversince. Hva er de tingene vi kan gjøre for å få penger tilbake fra dem eller rapportere dem til IBP?

  Takk,

  Leo

 4. Honning Says:

  Nedlastingen stopper på 70% og det viser filen feil; serveren ble tilbakestilt, etc. Listen vil virkelig hjelpe oss å først verifisere advokater. Kan du sende den til meg i stedet på den gitte adressen? Tusen takk.

 5. admin Says:

  Takk for at du skriver på. Vi testet linken og det ser ut til å fungere fint med våre servere. Vær oppmerksom på at listen er en "Read Only" Fil med sikkerhetsfunksjoner slik at det ikke kan endres når lastet ned.

 6. admin Says:

  Hei Leo:

  Saksøke dem og rapportere ugjerninger med den integrerte Bar på Filippinene. De er en skam for yrket og bør bli rammet fra listen. Vær imidlertid oppmerksom på at listen er at av alle jurister og advokater som er tatt opp til den filippinske Bar. Men brevet får frem et godt poeng, i at det bør være en liste over advokater og advokater i Filippinene som enten har blitt disbarred eller som har blitt tuktet av Høyesterett. Det burde være kortere liste, håper jeg. Takk for brevet ditt. Vi vil se nærmere på situasjonen og se om vi kan komme opp med denne "short list".

 7. Faith pamalias Says:

  Jeg dro til kontoret til Atty. Ramiro Osorio i Batasan, Quezon City, men kontoret er ikke lenger der. Jeg ønsker å få en bekreftet kopi av mine docs, siden min gikk tapt i Manila. Taxi var ikke i stand til å ta kontakt med meg i det hele tatt. Kan du gi meg en ny adresse og kontaktnummer av dette hederlig advokat please?
  Jeg vil gjerne sette pris på dette til fordel for jeg har å gi disse kopiene til QC MTC i 10 dager fra i dag.
  Du kan nå meg på 09208031989. Jeg er fra Davao City.

 8. ric Says:

  Hei, jeg vil gjerne vite om listen her er alle bekreftet ed takers fra Høyesterett liste eller er disse listen over advokater som per listen fra bar eksamen forbipasserende

  takk

 9. Elaine Says:

  Hei Sir,

  Jeg ville bare spørre om dette er en komplett liste over alle advokater inkludert 2010? :) Hvis en person som hevder å være en advokat er ikke i listen, er det trygt å anta at man utgir seg for å være en advokat? Vennligst gi meg beskjed? takk så mye! :)

  Med vennlig hilsen,
  Elaine

 10. atty. rizalee gimena-angeles Says:

  kan jeg foreslå at du legger den aktuelle adressen eller minst tilhørighet. jeg bare hadde et møte med en viss advokatkontor om en sak som ble henvist til meg. Jeg ringte opp for å bekrefte den grenen hvor som advokatkontor visstnok arkivert saken og en personalsak nektet å gi meg detaljer og sa jeg ikke høres ut som en advokat og selv holdt meg for narr. jeg sende inn en klage mot denne personen, men jeg vet ikke om advokaten han heter er virkelig en advokat eller at han vet om det, så jeg vil gjerne komme i kontakt med ham for å være rettferdig mot ham. navnet gitt var bare et kallenavn pluss et familienavn. takk.

 11. Diedre Faulstich Says:

  hei, jeg får at ditt nettsted er utrolig lærerikt og nyttig, og vi var interessert hvis det kan være en mulighet for å skaffe flere artikler eller blogginnlegg som dette på ditt nettsted. Hvis du er villig til å hjelpe oss ut, vil vi være villig til å kompensere deg ... hilsen Diedre Faulstich

 12. Ariel Agasan Says:

  Det vil være svært nyttig hvis du kunne komme opp med en liste over disbarred advokater og de som har blitt disiplinert. Dette vil være en sterk påminnelse for advokater å holde adelen av yrket og beskytte seg mot offentlig skam hvis de gjør noen ting dum. Det vil være en avskrekkende for korrupt utøveren å tære på deres uskyldige byttedyr og også en advarsel av noe slag til potensielle kunder som ønsker å leie tjenester av de i loven yrke.

 13. azucena Says:

  salamat po på mayroong stedet n Kagaya NITO. spør ko lng po kapag ka privat advokat MGA magkano ang kanilang hinihingi? sabi po kc ng far ko Galing po sa PAO ung advokat n kinuha Nila Kaso ang laki n mn ng hinihinging pera holdning ba iyon?

Legg igjen en kommentar