EINDELIJK, een volledige lijst van juristen en advocaten van DE FILIPPIJNEN

Een eerdere blog gesproken over de noodzaak van een definitieve lijst van advocaten en advocaten in de Filippijnen. Dat was gewoon een week geleden en we tevreden ons met een overzicht van de recente leden van de Filippijnse Bar. Maar de wonderen van de technologie hebben ons in staat de rol van de Procureurs van het Filippijnse Hooggerechtshof fuseren tot 2003, met de lijsten van advocaten uit de dezelfde site 2004-2009, alfabetisch gerangschikt voor gemakkelijk zoeken met behulp van Microsoft Excel. De hoofdlijst is geenszins een onfeilbaar concurreren lijst als het omvat advocaten en advocaten die kunnen waarschijnlijk al overleden of die niet actief kunnen zijn als advocaat. Lezers kunnen op de volgende link voor informatieve doeleinden, maar worden aangemoedigd om de officiële certificering van het Hooggerechtshof van de Filipijnen of de Integrated Bar van de Filippijnen te zoeken indien zij twijfelen aan de geloofsbrieven van een bepaalde advocaat. Wij zijn enthousiast over deze ontwikkeling, maar wij hebben de toekomst en nogal ambitieuze plannen van de coming out met een lijst van advocaten en procureurs in de Filippijnen van een goede reputatie bij zowel de Filippijnse Hooggerechtshof en de geïntegreerde Bar van de Filippijnen, minder mensen die zijn geslaagd op laatste oordeel en zeker het wieden van degenen die niet eens voorbij de Filippijnse bar, maar die passeren zichzelf af als advocaten en procureurs.

Klik hieronder:

COMPLETE LIJST VAN FILIPPIJNSE ADVOCATEN EN ADVOCATEN UPDATE NAAR 2014

COMPLETE LIJST VAN ADVOCATEN IN DE FILIPPIJNEN UPDATE VOOR 2013

(Als u namen van advocaten toegelaten tot de 2010 bar te bekijken, verwijzen wij u naar een aparte lijst op deze blog)

COMPLETE LIJST VAN ADVOCATEN IN DE FILIPPIJNEN

Delen

13 Responses to "Eindelijk, een volledige lijst van juristen en advocaten van DE FILIPPIJNEN"

 1. Denemarken zegt:

  Hallo meneer:

  Goede dag.

  Kunt u de rol van het aantal advocaat in de hoofdlijst van advocaten in de Filippijnen behoren?

  Thanks,

  denemarken

 2. admin zegt:

  Hallo:
  Dat is een heel goede suggestie. We zullen serieus naar kijken.
  Dank je wel.

 3. LEO zegt:

  Hallo,

  Ik heb de lijst van advocaten gedownload en ik heb gecontroleerd dat er twee advocaten in de lijst die actief waren, maar hebben ons voor de gek gehouden. Wij zijn hun cliënten voor en ze hebben gevraagd voor petitie kosten, maar nooit van hen eversince gehoord. Wat zijn de dingen die we kunnen doen om ons geld terug te krijgen van hen of te melden aan de IBP?

  Thanks,

  Leo

 4. Honey zegt:

  De download stopt bij 70% en het toont file error; server is opnieuw ingesteld, etc. De lijst zal ons echt helpen om in eerste instantie te verifiëren advocaten. Kun je het e-mail naar mij in plaats daarvan op het opgegeven adres? Thanks a lot.

 5. admin zegt:

  Dank u voor het schrijven in. Wij testten de link en het lijkt goed te werken met onze servers. Houdt u er rekening mee dat de lijst is een "Read Only" Bestand met beveiligingsfuncties, zodat het niet kan worden gewijzigd wanneer gedownload.

 6. admin zegt:

  Hallo Leo:

  Aanklagen ze en vertel de wandaden met de geïntegreerde Bar van de Filippijnen. Ze zijn een schande voor het vak en moeten worden getroffen uit de lijst. Merk echter op dat de lijst is die van alle advocaten en advocaten die zijn toegelaten tot de Filippijnse Bar. Maar uw brief brengt een goed punt, in dat er moet een lijst van advocaten en advocaten in de Filippijnen, die ofwel zijn geroyeerd of die zijn gedisciplineerd door het Hooggerechtshof zijn. Dat moet kortere lijst te zijn, hoop ik. Hartelijk dank voor uw brief. We zullen kijken naar de situatie en kijken of we kunnen komen met deze "short list".

 7. Geloof pamalias Says:

  Ik ging naar het kantoor van Atty. Ramiro Osorio in Batasan, Quezon City, maar het kantoor is er niet meer. Ik wil graag een gewaarmerkte kopie van mijn documenten te krijgen, omdat de mijne gingen verloren in Manilla. De taxi waren niet in staat om contact met mij op dan ook. Kunt u mij een nieuw adres en een telefoonnummer van deze eervolle advocaat alstublieft?
  Ik zal graag op prijs stellen deze gunst voor ik deze kopieën aan de QC MTC leveren in 10 dagen vanaf vandaag.
  U kunt mij bereiken op 09208031989. Ik kom uit Davao City.

 8. ric Says:

  Hallo, Ik zou graag willen weten of de lijst hier al bevestigd eed takers uit de lijst Supreme Court of zijn deze in de lijst van de advocaten volgens de lijst van de bar examen voorbijgangers

  thanks

 9. Elaine zegt:

  Hallo Meneer,

  Ik wilde alleen maar om te vragen of dit een volledige lijst van alle advocaten met 2010? :) Indien een persoon die beweert een advocaat zijn is niet in de lijst, is het veilig om te veronderstellen dat men doet alsof hij een advocaat te zijn? Laat het me weten? dank je wel! :)

  Met vriendelijke groet,
  Elaine

 10. Atty. rizalee Gimena-angeles Says:

  Mag ik suggereren ook dat u het huidige adres of op zijn minst de aansluiting toe te voegen. ik had net een ontmoeting met een bepaald advocatenkantoor over een zaak die werd doorverwezen naar mij. Ik belde naar het kantoor waar dat advocatenkantoor vermoedelijk diende de zaak te verifiëren en een personeel weigerde om mij informatie te geven en zei dat ik niet klinken als een advocaat en zelfs bespot mij. ik ben het indienen van een klacht tegen die persoon, maar ik weet het echt niet als de advocaat noemde hij is echt een advocaat of dat hij er weet van heeft, dus ik zou graag met hem in contact te komen eerlijk tegen hem te zijn. de naam die gegeven was slechts een bijnaam en een familienaam. bedankt.

 11. Diedre Faulstich Says:

  hey, ik bekomen dat uw website is ontzettend leerzaam en behulpzaam en we waren geïnteresseerd of er een mogelijkheid tot het verwerven van meer artikelen of blog posts als deze op uw website kunnen zijn. Als u bereid bent om ons te helpen, zullen we bereid zijn om u te compenseren zijn ... Met vriendelijke groet, Diedre Faulstich

 12. Ariel Agasan Says:

  Het zal zeer nuttig zijn als je kon komen met de lijst van geroyeerd advocaten en degenen die gedisciplineerd zijn. Dit zal een sterke herinnering zijn voor advocaten om de adel van het beroep te houden en zich te beschermen tegen de publieke schaamte als ze iets dom. Het zal een afschrikmiddel voor corrupte beoefenaar om prooi op hun onschuldige prooi en ook een waarschuwing van een soort aan potentiële klanten die wil maken van de diensten van degenen die in het beroep van advocaat in te huren.

 13. azucena Says:

  Salamat op mayroong plaatse n Kagaya nito. vragen ko lng po kapag ka prive advocaat mga magkano ang kanilang hinihingi? sabi po kc ng vader ko Galing po sa PAO ung advocaat n kinuha nila kaso ang laki n mn ng hinihinging pera posible ba iyon?

Geef een reactie