КОНТАКТ

Филипини:
Suite 2502-А Tektite Исток кула
Филипините берза центар зграда,
Ortigas Бизнис Центар, Pasig Сити, Филипини, 1605
Тел. Бр. + (632) -6.879.851 / + (632) -7.063.005 / + (632) -6.872.565
Факс + (632) -6.872.565 мобилен телефон: + (63) 920-9.703.950
1-914-8190641 (VoIP САД, Канада, Велика Британија)
Е-пошта: admin@deborjalaw.com

Ве молиме кликнете тука за да се следи со нас на Фејсбук.

 

 

САД: (АДРЕСА САМО)

Апартмани 108 и 110

1901 Прво Ave. (агол на прво место и Елка),

Сан Диего, Калифорнија 92.101 САД

САД телефонски броеви за контакт: +1 (914) -8.190.641
Факс: +1 (914) -8.190.641
Е-пошта: admin@deborjalaw.com

Вашето име (задолжително)

Вашето занимање

Адреса

Вашата е-маил (задолжително)

Телефон

Тема / Опис на случајот

Вашата порака

Со цел да се спречи спамирање, ве молиме внесете ја сликата или писма подолу пред да кликнете на копчето "Испрати". Можете да го напишете во главниот град или мали случај текстот.

captcha

Сподели