Архива за 'Филипини' Категорија

Баналноста на Филипините ПОЛИТИКА

Недела 16 Август, 2009

По трошење речиси четири месеци во САД, јас планира да Манила, додека конечниот обреди на покојниот претседател Corazon Акино се одржуваа на Манила катедрала. Таа беше гостин говорник на мојот дипломирањето од Ateneo на Правниот факултет уште во 1988 година, а јас се уште може да се сети на [...]

Сподели

СЕ ЗА Филипините

Недела 22 февруари, 2009 година

Филипини ВОВЕД: Значи, што е една статија на Филипините прави во блог на адвокатите. Па, бидејќи ова е блог за законите и адвокатите, тоа би можело да биде информативна за нашите читатели (оние кои сеуште не знаат) каде точно, како адвокати и како народ, ние сме доаѓаат од, судејќи од [...]

Сподели