Архива за 'ПОНИШТУВАЊЕ' Категорија

ПОНИШТУВАЊЕ И ХРИСТИЈАНСКАТА ЗАСТАПНИК

Недела 30 август, 2009

Јас не знам дали овој блог е соодветно место или можноста да се каже нешто во врска со светоста на бракот и дали поништувањето или разводот е антитеза на овој концепт. Впрочем, блог адвокат, се очекува да се промовира услугата за плаќање. Но, тогаш повторно, адвокати, верувале или не се [...]

Сподели

Поништување

Недела Февруари 22, 2009 година

Општ третман на поништување како правен термин за цел да се едуцираат за читателот на терминот поништување што се подразбира дека во повеќето надлежности.

Сподели