Filippiinien LAKI seksuaalisesta uskottomuus, kaksinnaiminen, avion, concubinage

JOTKUT satunnaisia ​​ajatuksia seksuaalisesti LAITONTA ACTS- uskottomuus, kaksinnaiminen, concubinage, huoruus

 

Filippiinit on yksi harvoista valtioiden kansainvälinen yhteisö, joka edelleen pitää seksuaalinen uskottomuus, yleisessä merkityksessä, rikos. Ensinnäkin, ei ole rikos alle meidän rikoslainsäädäntöä, joka on merkitty kuten uskottomuus. On sen sijaan rikoksia concubinage, aviorikos, ja löyhästi rikos kaksinnaiminen. On muitakin seksuaalirikoksia kuin teot irstaus, viettely, jne., Mutta nämä on rehun toisen blogimerkinnän. Nyt tulemme keskustelemaan tärkeimmistä seksuaalinen synnit, jos haluatte, aviorikoksesta, concubinage ja kaksinnaiminen.

Joten, mikä on seksuaalinen uskottomuus?

Mikä on kaksinnaiminen?

Mikä on aviorikos?

Mikä on concubinage?

(Ole hyvä ja anteeksi ei kirjallisuuden järjestely, koska yritämme olla hakukone optimoitu)

Kaksinnaiminen:

Kaksinnaiminen olisi pois paikka täällä, koska mikä on rangaistavaa sinänsä on ottaa kahdesta avioliitosta samaan time.It ei sinänsä seksuaalisesti laiton teko, koska se ei todellakaan ole rikos toisen puolison olevan enemmän rikos valtiota vastaan Messing ylös avioliiton rekisteröinnissä järjestelmän naimisiin toisen tai useamman kerran. Tässä päivänä hakutietokantojen ja keskitetyn rekisteröinnin (NSO), sillä jäsenen päälle viranomaisille siitä, miten ja miksi kaksinnaiminen on sellainen yleinen käytäntö tai tapahtuma. Joten jätämme sen, että myöhemmin blogi.

Seksuaalinen uskottomuus, aviorikos, ja concibinage:

Seksuaalinen uskottomuus yleisessä merkityksessä, kuten sanoimme, ei ole rikos. Termi debytoi osaksi Filippiinien laki siviililain nojalla säännös asumusero, häpeämättömän nostetaan katolinen Canon Law. Kummallista, seksuaalinen uskottomuus termi siirrettiin yhtenä oireet (tosin ei ehkä itsessään joidenkin kirjoittajien mukaan) psyykkisen työkyvyttömyyden peruste julistamista pätemättömäksi avioliiton. Siviililain Filippiinien ennen perhelaki ei edes harkita seksuaalinen uskottomuus kumoamisperusteena, vaikka ironisesti meidän Victorian esivanhempamme voisi mahdollisesti laittaa niiden puolisoiden vankilassa, jos hän syyllistynyt tiettyihin rikoksiin on concubinage tai aviorikoksesta. Mutta anti naisen lib kuin alkuperäinen laatijat 1920 tarkistetun rikoslain olivat aviorikoksen puolelta nainen oli helpompi todistaa kuin rikos concubinage puolelta mies. Naisen, kaikki täytyy todistaa, että hän oli sukupuoliyhteydessä miehen kanssa muuta kuin miehensä (aihetodisteita voida tällaisessa tapauksessa erityisesti niin ikään, kun videokameroita ei ole vielä keksitty). Sillä mies, vaimo on todistettava, että teko on pöyristyttävää muodostaa concubinage. Joten jos uskottomuus on huomaamaton (ehkä tarkoittaa ei demonstratiivinen tai exhibitionist luonteeltaan), niin se ei olisi concubinage. Tämä voi loppujen lopuksi olla esiasteet usein kuvattu kohtaus Tagalog elokuvia oikeudellinen vaimo "häpeällisesti" Kohti "kulasisi" jotta soveltamisalan piirissä lain.

Mutta Family Code on muuttanut kaiken, parempaan tai huonompaan, ottamalla käyttöön käsite seksuaalinen uskottomuus kuin maa asumuseroon, ja vihjailevalla mahdollisena ilmentymänä myös psykologinen työkyvyttömyyden. Joten missään muodossa tai tavalla seksuaalinen uskottomuus, on se pöyristyttävää tai ei, suora tai homo, voidaan nyt pitää perusteena todettava pätemättömäksi tai kumoaminen (löysä oikeudellisessa mielessä) avioliiton. Ajatella, saattaa jopa olla yhdynnässä muodostavan uskottomuus ?? Aha, että olisi uusi ajatus. Jonkinlainen Lewinskiesque kierre lakia.

Viimeaikainen kehitys on käsite seksuaalinen uskottomuus alle Anti Violence lain (RA 9262), jossa mainitaan seksuaalinen uskottomuus ja muiden sukupuoliteitse väkivallanteot rangaistavia tekoja. Miten tämä vaikuttaa käsite psykologinen työkyvyttömyyden ja rikosoikeuden olisi mielenkiintoista nähdä.

 

 

 

Osake

Jätä vastaus