Filippiinien LAKI seksuaalisesta uskottomuus, kaksinnaiminen, avion, concubinage

Joitakin satunnaisia ​​AJATUKSIA SEKSUAALISESTI LAITONTA ACTS- uskottomuus, kaksinnaiminen, concubinage, tai huoruus

 

Filippiinit on yksi harvoista valtioiden kansainvälisen yhteisön että vielä pitää seksuaalinen uskottomuus, yleisessä merkityksessä, rikos. Ensinnäkin, ei ole rikos meidän rikoslainsäädäntöä, joka on merkitty kuten uskottomuus. On sen sijaan rikoksia concubinage, aviorikoksesta ja löyhästi rikos kaksinnaiminen. On muitakin seksuaalirikoksia kuin teot irstaus, viettely, jne, mutta nämä on rehun toinen blogimerkintä. Nyt tulemme keskustelemaan tärkeimmistä seksuaalinen synnit, jos haluatte, aviorikoksesta, concubinage, ja kaksinnaiminen.

Joten, mikä on seksuaalinen uskottomuus?

Mikä on kaksinnaiminen?

Mikä on aviorikos?

Mikä on concubinage?

(Ole hyvä ja anteeksi ei kirjallisuuden järjestely, koska yritämme olla hakukone optimoitu)

Kaksinnaiminen:

Kaksinnaiminen olisi paikallaan täällä, koska mikä on rangaistavaa sinänsä on ottaa kahdesta avioliitosta samaan time.It ei sinänsä seksuaalisesti laiton teko, koska se ei todellakaan ole rikos toisen puolison olevan enemmän rikos valtiota vastaan Messing ylös avioliiton rekisteröintijärjestelmä naimalla varten toisen tai useamman kerran. Tässä päivänä hakutietokantojen ja keskitetty rekisteröinti (NSO), lienee hyvä kun viranomaiset siitä, miten ja miksi kaksinnaiminen on niin yleistä käytäntöä tai tapahtumaa. Joten jätämme sen, että myöhemmin blogi.

Seksuaalinen uskottomuus, aviorikos, ja concibinage:

Seksuaalinen uskottomuus yleisessä merkityksessä, kuten sanoimme, ei ole rikos. Termi debytoi osaksi Filippiinien lain nojalla siviilioikeuden säännöksen asumusero, häpeilemättä nostaa katolinen kanoninen laki. Kummallista, seksuaalinen uskottomuus kuten termi on siirretty yhtenä oireet (tosin ei ehkä itsessään joidenkin kirjoittajien) psyykkisen työkyvyttömyyden peruste julistamista pätemättömäksi avioliiton. Siviililain Filippiinien ennen perhelaki ei edes harkita seksuaalinen uskottomuus kumoamisperusteena, vaikka ironisesti meidän Victorian esivanhempamme voisi mahdollisesti laittaa niiden puolisot vankilassa, jos hän tehnyt erityisiä rikoksia concubinage tai aviorikoksesta. Mutta anti naisen lib kuin alkuperäinen laatijat 1920 tarkistetun rikoslain olivat aviorikoksen tähden puolelta nainen oli helpompi todistaa kuin rikos concubinage puolelta mies. Naiselle, kaikki täytyy todistaa, että hän ollut yhdynnässä miehen kanssa kuin miehensä (aihetodisteita voida tällaisessa tapauksessa erityisesti niin iässä videokameroita ei ole vielä keksitty). Sillä mies, vaimo on osoitettava, että teko on pöyristyttävää muodostaa concubinage. Joten jos uskottomuus on huomaamaton (ehkä ei tarkoiteta demonstratiivinen tai exhibitionist luonteeltaan), niin se ei olisi concubinage. Tämä voi loppujen lopuksi olla esiasteita usein kuvattu kohtaus Tagalog elokuvia oikeudellisen vaimo "häpeällisesti" kohtaamista "kulasisi" niin tulla soveltamisalaan kuuluvat lain.

Mutta perhelaki on muuttanut kaiken, parempaan tai huonompaan, ottamalla käyttöön käsite seksuaalinen uskottomuus kuin maa asumuseroon, ja vihjailevalla mahdollisena ilmentymänä myös psykologinen työkyvyttömyyden. Joten missään muodossa tai muoti seksuaalinen uskottomuus, on se pöyristyttävää tai ei, suora tai homo, voidaan nyt pitää perusteena todettava pätemättömäksi tai kumoaminen (löysä oikeudellisessa merkityksessä) avioliiton. Ajatella, saattaa jopa olla yhdynnässä muodostavan uskottomuus ?? Aha, että olisi uusi ajatus. Jonkinlainen Lewinskiesque kierre lakia.

Viimeaikainen kehitys on käsite seksuaalinen uskottomuus alle Anti Väkivalta lain (RA 9262), jossa mainitaan seksuaalinen uskottomuus ja muiden sukupuoliteitse väkivallanteot rangaistavia tekoja. Miten tämä vaikuttaa käsite psykologinen työkyvyttömyyden ja rikosoikeuden olisi mielenkiintoista nähdä.

 

 

 

Jaa

Jätä vastaus