PHILIPPINE LAKI seksuaalisesta uskottomuus, kaksiavioisuus, avion, concubinage

Satunnaisia ​​AJATUKSIA SEKSUAALISESTI LAITTOMASTA ACTS- uskottomuus, kaksiavioisuus, concubinage, tai huoruus

 

Filippiinit on yksi harvoista valtioiden kansainvälisessä yhteisössä, joka edelleen pitää seksuaalinen uskottomuus, yleisessä merkityksessä, rikos. Ensinnäkin, ei ole rikos alle meidän rikoslain Laws, joka on määräinen kuin uskottomuus. On lakkaa rikokset concubinage, aviorikos, ja löyhästi rikos kaksinnaimisesta. On muitakin seksuaalirikoksia, kuten teot irstaus, viettely, jne, mutta nämä on oltava rehua toinen blogimerkinnän. Nyt tulemme keskustelemaan tärkeimmistä haureudet, jos haluatte, aviorikoksesta, concubinage, ja kaksinnaiminen.

Joten, mikä on seksuaalinen uskottomuus?

Mikä on kaksinnaiminen?

Mikä on aviorikos?

Mikä on concubinage?

(Ole hyvä ja anteeksi ei kirjallisuuden järjestelyyn, koska yritämme olla hakukone optimoitu)

Kaksinnaiminen:

Kaksinnaiminen olisi paikallaan tässä, koska mikä on rangaistava sinänsä on ottaa kahdesta avioliitosta samaan time.It ei ole sinänsä seksuaalisesti laiton teko, koska se ei ole oikeastaan ​​rikos toisen puolison olevan enemmän rikos valtiota vastaan sillä Messing avioliiton rekisteröintijärjestelmä naimalla varten toisen tai useamman kerran. Tässä päivänä hakutietokantojen ja keskitetyn rekisteröinnin (NSO), sillä jäsenen päälle viranomaisia ​​siitä, miten ja miksi kaksinnaiminen on sellainen yleinen käytäntö tai esiintymistä. Joten emme jätä se, että myöhemmin blogin.

Seksuaalinen uskottomuus, aviorikos, ja concibinage:

Seksuaalinen uskottomuus yleisessä merkityksessä, kuten sanoimme, ei ole rikos. Termi debytoi osaksi Filippiinien laki, siviilioikeuden säännöksen asumusero, häpeilemättä nostetaan katolisen Canon Law. Kummallista, seksuaalinen uskottomuus kuin termi siirrettiin yhtenä ilmenemismuotoja (joskaan ei ehkä itsessään joidenkin kirjoittajien mukaan) psykologinen työkyvyttömyyden peruste ilmoituksen pätemättömyyden avioliiton. Civil Code Filippiinien ennen perhelain ei edes harkitse seksuaalinen uskottomuus kuin kumoamisperusteena, vaikka ironisesti meidän Victorian esivanhempamme voisi mahdollisesti esittää oman puolisoidensa vankilassa, jos hän syyllistynyt erityisiä rikoksista concubinage tai aviorikoksesta. Mutta anti naisen lib kuin alkuperäinen laatijat 1920 tarkistetun rikoslain olivat, aviorikoksen puolelta nainen oli helpompi todistaa kuin rikos concubinage puolelta ihmisen. Naisen, kaikki yksi on osoitettava, että hän oli sukupuoliyhteydessä miehen muuta kuin miehensä (aihetodisteita voida tällaisessa tapauksessa erityisesti niin iässä videokameroita ei ole vielä keksitty). Sillä mies, vaimo on todistettava, että teko on pöyristyttävää muodostaa concubinage. Joten jos uskottomuus oli huomaamaton (ehkä tarkoittaen ei mielenosoituksellinen tai exhibitionist luonteeltaan), niin se ei olisi concubinage. Tämä voi loppujen lopuksi olla esiasteita usein kuvattu kohtaus Tagalog elokuvissa oikeudellista vaimo "häpeällisesti" vastakkain "kulasisi" niin kuin tulla soveltamisalaan kuuluvat lain.

Mutta Family Code on muuttanut kaiken, parempaan tai huonompaan, ottamalla käyttöön käsite seksuaalinen uskottomuus kuin maa asumuseroon, ja vihjailevalla mahdollisena osoitus samoin psykologinen työkyvyttömyyden. Joten missään muodossa tai tavalla seksuaalinen uskottomuus, on se pöyristyttävää vai ei, suora tai homoseksuaali, voidaan nyt pitää perusteena todettava pätemättömäksi tai kumoaminen (in löysä oikeudellisessa merkityksessä) avioliiton. Ymmärrettävästi, saattaa jopa olla yhdynnässä muodostavan uskottomuus ?? Ahaa, se olisi uusi ajatus. Jonkinlainen Lewinskiesque kierre lakia.

Viimeaikainen kehitys on käsite seksuaalinen uskottomuus alla Anti Violence lain (RA 9262), jossa mainitaan seksuaalinen uskottomuus ja muiden sukupuolitautien väkivallanteot rangaistavia tekoja. Miten tämä vaikuttaa käsitteeseen psykologisen työkyvyttömyyden ja rikosoikeuden olisi mielenkiintoista nähdä.

 

 

 

Osake

Jätä vastaus