Filippiinien LAKI seksuaalisesta uskottomuus, kaksinnaiminen, avion, concubinage

Joitakin satunnaisia ​​AJATUKSIA SEKSUAALISESTI LAITTOMASTA ACTS- uskottomuus, kaksinnaiminen, concubinage, JA Aviorikos

 

Filippiinit on yksi harvoista valtioiden kansainvälisessä yhteisössä että edelleen pitää seksuaalinen uskottomuus, yleisessä merkityksessä, rikos. Ensinnäkin, ei ole rikos alle meidän rikoslainsäädäntöä joka on merkitty kuten uskottomuus. On sen sijaan rikoksia concubinage, aviorikos, ja löyhästi rikos kaksinnaimisesta. On muitakin seksuaalirikosten kuten teot irstaus, viettely, jne., Mutta nämä on rehua toinen blogimerkinnän. Nyt tulemme keskustelemaan suuria haureudet, jos haluatte, aviorikoksesta, concubinage, ja kaksinnaiminen.

Joten, mikä on seksuaalinen uskottomuus?

Mikä on kaksinnaiminen?

Mikä on aviorikos?

Mikä on concubinage?

(Ole hyvä ja anteeksi ei kirjallisuuden järjestely, koska yritämme olla hakukone optimoitu)

Kaksinnaiminen:

Kaksinnaiminen olisi paikallaan tässä, koska mikä on rangaistava sinänsä on ottaa kaksi avioliittoja samaan time.It ei ole sinänsä seksuaalisesti laiton teko, koska se ei ole oikeastaan ​​rikos toisen puolison olevan enemmän rikos valtiota vastaan Messing ylös avioliiton rekisteröintijärjestelmä naimalla varten toisen tai useamman kerran. Tässä päivänä hakutietokantojen ja keskitetyn rekisteröinnin (NSO), sillä jäsenen päälle viranomaiset siitä, miten ja miksi kaksinnaiminen on niin yleinen käytäntö tai esiintymistä. Joten jätämme sen, että myöhemmin blogin.

Seksuaalinen uskottomuus, aviorikos, ja concibinage:

Seksuaalinen uskottomuus yleisessä merkityksessä, kuten sanoimme, ei ole rikos. Termi debytoi osaksi Filippiinien lainsäädäntöä siviililain nojalla säännös asumusero, häpeilemättä nostaa katolinen kanonisen lain. Kummallista, seksuaalinen uskottomuus kuin termi siirrettiin yhtenä ilmenemismuotoja (vaikka ei ehkä itsessään joidenkin kirjoittajien mukaan) psykologinen työkyvyttömyyden perusteella julistamista pätemättömäksi avioliiton. Siviililain Filippiinien ennen perhelain ei edes harkita seksuaalinen uskottomuus kuin kumoamisperuste, vaikka ironisesti meidän Victorian esivanhempamme voisi mahdollisesti laittaa niiden puolisoiden vankilassa, jos hän tehnyt erityisiä rikoksista concubinage tai aviorikoksesta. Mutta anti naisen lib kuin alkuperäinen laatijat 1920 tarkistetun rikoslain olivat, aviorikoksen puolelta nainen oli helpompi todistaa kuin rikos concubinage puolelta mies. Naisen, kaikki yksi on todistettava, että hän ollut yhdynnässä miehen kanssa muun kuin miehensä (aihetodisteita voida tällaisessa tapauksessa erityisesti niin iässä videokameroita ei ole vielä keksitty). Sillä mies, vaimo on todistettava, että teko on pöyristyttävää muodostaa concubinage. Joten jos uskottomuus on huomaamaton (ehkä eli ei demonstratiivinen tai exhibitionist luonteeltaan), niin se ei olisi concubinage. Tämä voi loppujen lopuksi olla esiasteita usein kuvattu kohtaus Tagalog elokuvia oikeudellinen vaimo "häpeällisesti" Kohti "kulasisi" niin kuin tulla soveltamisalaan kuuluvat lain.

Mutta perhelain on muuttanut kaiken, parempaan tai huonompaan, ottamalla käyttöön käsite seksuaalinen uskottomuus kuin maa asumuseroon, ja vihjailevalla mahdollisena osoitus myös psykologinen työkyvyttömyyden. Joten missään muodossa tai muoti seksuaalinen uskottomuus, olla se pöyristyttävää tai ei, suora tai homo, voidaan nyt pitää perusteena todettava pätemättömäksi tai kumoaminen (löysä oikeudellisessa merkityksessä) avioliiton. Mahdollisesti, saattaa jopa olla ei yhdyntää muodostavan uskottomuus ?? Ahaa, se olisi uusi ajatus. Jonkinlainen Lewinskiesque kierre lain.

Viimeaikainen kehitys on käsite seksuaalinen uskottomuus alle Anti Väkivalta lain (RA 9262), joka mainitaan seksuaalinen uskottomuus ja muut seksuaalisesti väkivallanteot rangaistavia tekoja. Miten tämä vaikuttaa käsitteeseen psykologinen työkyvyttömyyden ja rikosoikeuden olisi mielenkiintoista nähdä.

 

 

 

Osake

Jätä vastaus