Filippiinien LAKI seksuaalisesta uskottomuus, kaksinnaiminen, avion, concubinage

JOTKUT satunnaisia ​​ajatuksia seksuaalisesti LAITONTA ACTS- uskottomuus, kaksinnaiminen, concubinage, huoruus

 

Filippiinit on yksi harvoista valtioiden kansainvälinen yhteisö, joka pitää edelleen seksuaalinen uskottomuus, yleisessä merkityksessä, rikos. Ensinnäkin, ei ole rikos alle meidän rikoslainsäädäntöä, joka on merkitty kuten uskottomuus. On sen sijaan rikokset concubinage, aviorikos, ja löyhästi rikos kaksinnaiminen. On muitakin seksuaalirikoksia kuin teot irstaus, viettely, jne, mutta nämä on rehua toisen blogimerkinnän. Nyt tulemme keskustelemaan tärkeimmistä seksuaalinen synnit, jos haluatte, aviorikoksesta, concubinage ja kaksinnaiminen.

Joten, mikä on seksuaalinen uskottomuus?

Mikä on kaksinnaiminen?

Mikä on aviorikos?

Mikä on concubinage?

(Ole hyvä ja anteeksi ei kirjallisuuden järjestely, koska yritämme olla hakukone optimoitu)

Kaksinnaiminen:

Kaksinnaiminen olisi paikallaan täällä, koska mitä on rangaistavaa sinänsä on ottaa kaksi avioliittoa samaan time.It ei sinänsä seksuaalisesti laiton teko, koska se ei todellakaan ole rikos toisen puolison olevan enemmän rikos valtiota vastaan Messing ylös avioliiton rekisteröintijärjestelmä naimalla varten toisen tai useamman kerran. Tässä päivänä hakutietokantojen ja keskitetyn rekisteröinnin (NSO), sillä jäsenen päälle viranomaiset siitä, miten ja miksi kaksinnaiminen on niin yleinen käytäntö tai esiintymistä. Joten jätämme sen, että myöhemmin blogi.

Seksuaalinen uskottomuus, aviorikos, ja concibinage:

Seksuaalinen uskottomuus yleisessä merkityksessä, kuten sanoimme, ei ole rikos. Termi debytoi osaksi Filippiinien lain siviililain nojalla säännös asumusero, häpeämättömän nostetaan katolinen Canon Law. Kummallista, seksuaalinen uskottomuus kuin termi siirrettiin yhtenä ilmenemismuotoja (tosin ei ehkä itsessään joidenkin kirjoittajien mukaan) psyykkisen työkyvyttömyyden perusteella julistamista pätemättömyyden avioliiton. Siviililain Filippiinit ennen perhelaki ei edes harkita seksuaalinen uskottomuus kumoamisperusteena, vaikka ironisesti meidän Victorian esivanhempamme voisi mahdollisesti laittaa niiden puolisot vankilassa, jos hän tehnyt erityisiä rikoksia concubinage tai aviorikoksesta. Mutta anti naisen lib kuin alkuperäinen laatijat 1920 tarkistetun rikoslain olivat aviorikoksen puolelta nainen oli helpompi todistaa kuin rikos concubinage puolelta mies. Sillä nainen, kaikki täytyy todistaa, että hän oli sukupuoliyhteydessä miehen muita kuin miehensä (aihetodisteita voida tällaisessa tapauksessa erityisesti niin iässä videokamerat ei ole vielä keksitty). Sillä mies, vaimo on todistettava, että teko on pöyristyttävää muodostaa concubinage. Joten jos uskottomuus oli huomaamaton (ehkä ei tarkoiteta demonstratiivinen tai exhibitionist luonteeltaan), niin se ei olisi concubinage. Tämä voi loppujen lopuksi olla esiasteita usein kuvattu kohtaus Tagalog elokuvia oikeudellinen vaimo "häpeällisesti" kohtaamista "kulasisi" niin kuin tulla soveltamisalaan kuuluvat lain.

Mutta Family Code on muuttanut kaiken, parempaan tai huonompaan, ottamalla käyttöön käsite seksuaalinen uskottomuus kuin maa asumuseroon, ja vihjailevalla mahdollisena osoitus myös psykologinen työkyvyttömyyden. Joten missään muodossa tai tavalla seksuaalisen uskottomuus, on se pöyristyttävää tai ei, suora tai homo, voidaan nyt pitää perusteena todettava pätemättömäksi tai kumoamista (löysä oikeudellisessa merkityksessä) avioliiton. Ymmärrettävästi, saattaa jopa olla yhdynnässä muodostavan uskottomuus ?? Aha, että olisi uusi ajatus. Jonkinlainen Lewinskiesque kierre lakia.

Viimeaikainen kehitys on käsite seksuaalinen uskottomuus alle Anti Violence lain (RA 9262), jossa mainitaan seksuaalinen uskottomuus ja muut seksuaalisesti väkivallanteot rangaistavaa. Miten tämä vaikuttaa käsitteeseen psykologinen työkyvyttömyyden ja rikosoikeuden olisi mielenkiintoista nähdä.

 

 

 

Osuus

Jätä vastaus