Lopuksi TÄYDELLINEN lakimiesten ja asianajajien FILIPPIINEILLÄ

Aikaisempi blogi keskusteltu tarpeesta lopullista luetteloa asianajajien ja asianajajien Filippiineillä. Se oli vain viikko sitten ja olemme tyytyväisiä itsemme luettelon viimeaikaisten jäsenet Filippiinien Bar. Mutta ihmeitä teknologian ansiosta olemme yhdistää rullat Asianajotoimisto Filippiinien korkein oikeus jopa 2003, jossa luettelot asianajajien samalta sivulta 2004-2009, aakkosjärjestyksessä helppoa hakua käyttämällä Microsoft Excel. Pääasiallisesta ei suinkaan erehtymättömästi kilpailla valikosta, sillä se sisältää lakimiehiä ja asianajajia, jotka voivat todennäköisesti kuollut jo tai jotka eivät voi olla aktiivisesti harjoitellaan laki. Lukijat voivat klikata seuraavaa linkkiä vain tiedoksi, vaan kannustetaan hakemaan virallista varmennusta Supreme Court of Filippiinien tai Integrated Bar Filippiinien jos ne epäilevät valtakirjojen tietty asianajaja. Olemme innoissamme tästä kehityksestä, mutta meillä on tulevaisuus ja varsin kunnianhimoisia suunnitelmia tulossa ulos listan asianajajien ja asianajajien Filippiineillä hyvämaineisia sekä Filippiinien korkein oikeus ja Integrated Bar Filippiinien, vähemmän niitä, jotka ovat läpäisseet edelleen lopullista tuomiota ja ehdottomasti kitkeminen ne, jotka eivät edes läpäise Filippiinien baari, mutta jotka ovat ohimennen itsensä pois asianajajat ja asianajajia.

Klikkaa alla:

TÄYDELLINEN Filippiinien asianajajien ja asianajajien päivitettiin 2014

TÄYDELLINEN asianajajien FILIPPIINEILLÄ päivitetty 2013

(Jos haluat nähdä asianajajien nimet myönsi 2010 bar, katso erillinen lista tässä blogissa)

TÄYDELLINEN asianajajien FILIPPIINEILLÄ

Osuus

13 Responses to "Lopuksi, TÄYDELLINEN lakimiesten ja asianajajien Filippiinit"

 1. tanska Says:

  Päivää Herra:

  Hyvää päivää.

  Voitteko kuuluvat rulla asianajajan numero on pääasiallinen asianajajien Filippiineillä?

  Kiitos,

  Tanska

 2. admin sanoo:

  Hei:
  Tämä on erittäin hyvä ehdotus. Tulemme vakavasti tutkia sitä.
  Kiitos.

 3. LEO Says:

  Hei,

  Olen ladannut asianajajaluetteloon ja olen tarkistanut, että oli olemassa kaksi asianajajien luetteloon, jotka olivat aktiivisia, mutta ovat huijanneet meitä. Olemme asiakkailleen ennen ja he ovat pyytäneet vetoomuksen maksuja, mutta ei koskaan kuullut heistä eversince. Mitä asioita voisimme tehdä saada rahamme takaisin niiltä tai ilmoittaa niistä liiketoimintasuunnitelman?

  Kiitos,

  Leijona

 4. Hunaja Says:

  Lataus pysähtyy 70% ja se osoittaa tiedostovirheet; palvelin palauttaa, jne lista todella auttaa meitä aluksi tarkistaa asianajajia. Voitko lähettää sen minulle sen sijaan antanut osoitteen? Kiitos paljon.

 5. admin sanoo:

  Kiitos kirjallisesti. Testasimme linkkiä ja se tuntuu toimivan hienosti meidän palvelimia. Huomaa, että lista on "Read Only" Tiedosto turvatekijöitä, joten se ei voi muuttaa, kun ladataan.

 6. admin sanoo:

  Hei Leo:

  Sue niitä ja raportoi rikoksistaan ​​kanssa Integrated Bar Filippiineillä. Ne ovat häpeäksi ammatin ja olisi kärsineiden listasta. Huomaa kuitenkin, että lista on, että kaikki asianajajat ja asianajajia, jotka on otettu Filippiinien Bar. Mutta kirje tuo hyvä kohta, että siellä pitäisi olla luettelo lakimiesten ja asianajajien Filippiineillä jotka ovat joko disbarred tai jotka ovat kurinalaisia ​​korkein oikeus. Tämän pitäisi olla lyhyempi lista, toivottavasti. Kiitos kirjeen. Aiomme tutkia tilannetta ja katso jos voimme keksiä tämän "lyhyen listan".

 7. Faith pamalias Says:

  Menin toimistoon Atty. Ramiro Osorio Batasan, Quezon City, mutta toimisto ei ole enää olemassa. Haluaisin saada oikeaksi todistettu jäljennös minun docs, koska kaivoksen menetettiin Manilla. Taksi eivät voineet ottaa yhteyttä minua lainkaan. Voitko antaa minulle uusi osoite ja puhelinnumero tämän arvoisan asianajajan please?
  Mielelläni arvostaa tätä palveluksen joudun toimittamaan nämä kopiot QC MTC 10 päivän tänään.
  Pääset minulle 09208031989. Olen kotoisin Davao City.

 8. ric Says:

  Hei, haluaisin tietää, jos lista täällä kaikki vahvistanut valan ottajia Supreme Court luetteloon tai nämä asianajajaluetteloon kohti listan asianajotutkinto ohikulkijoita

  kiitos

 9. Elaine Says:

  Hi Sir,

  Halusin vain kysyä, jos tämä on täydellinen luettelo kaikista Asianajajat myös 2010? :) Jos henkilö, joka väittää olevansa lakimies ei ole luettelossa, on se turvallista olettaa, että yksi on olevinaan asianajaja? Kerrothan? kiitos paljon! :)

  Terveisin,
  Elaine

 10. atty. rizalee Gimena-angeles Says:

  Saanen ehdottaa myös, että lisäät nykyisen osoitteen tai ainakin kuuluminen. Minulla oli kohtaaminen tietty lakiasiaintoimisto noin tapaus, joka oli tarkoitettu minulle. Soitin tarkistaa haara, jossa että asianajotoimistossa muka jätetty asian ja henkilöstön suostunut antamaan minulle yksityiskohtia ja sanoi en kuulosta asianajaja ja jopa pilkkasi minua. Olen vali kyseistä henkilöä vastaan, mutta en todellakaan tiedä, jos asianajaja hän nimesi on todella asianajaja tai että hän tietää sen niin haluaisin saada yhteyttä hänen olevan reilua häntä. annettu nimi oli vain lempinimi plus sukunimi. kiitos.

 11. Diedre Faulstich Says:

  hei, saan, että web-sivusto on uskomattoman opettavainen ja avulias ja olimme kiinnostuneita, jos ei voi olla mahdollisuus hankkia Lisää artikkeleita tai blogiviestit näin Web-sivuston. Jos halukas auttamaan meitä, meillä on valmiita kompensoimaan sinua ... Ystävällisin terveisin, Diedre Faulstich

 12. Ariel Agasan Says:

  Se on erittäin hyödyllistä, jos voisitte keksiä luettelon disbarred asianajajat ja jotka on kurinalainen. Tämä on vahva muistutus asianajajien pitää jalous ammatin ja suojautua julkinen häpeä, jos he tekevät jotain typerää. Se on pelote korruptoitunut harjoittaja saalistamaan niiden viattomia saaliiksi ja myös varoitus jonkinlainen mahdollisille asiakkaille, jotka haluavat vuokrata palveluja kuin laki ammattia.

 13. AZUCENA Says:

  Salamat po klo mayroong päällä n Kagaya nito. pyytää ko LNG po kapag ka yksityisen asianajajan MGA magkano ang kanilang hinihingi? Sabi po kc ng isä ko galing po sa PAO ung asianajaja n kinuha Nila kaso ang laki n mn ng hinihinging Pera posible ba Iyon?

Jätä vastaus