Filippinsk lov om seksuel utroskab, bigami, ægteskabsbrud og concubinage

Nogle tilfældige tanker om seksuelt ULOVLIG ACTS- utroskab, bigami, concubinage OG utroskab

 

Filippinerne er et af de få stater i det internationale samfund, der stadig anser seksuel utroskab, i generel forstand, en forbrydelse. For det første er der ingen forbrydelse under vore straffelove, der er denomineret som utroskab. Der er i dets sted forbrydelser concubinage, utroskab og løst forbrydelse bigami. Der er andre seksuelle forbrydelser som handlinger uterlighed, forførelse, etc., men disse skal være foder til en anden blog. For nu vil vi diskutere de store seksuelle synder, hvis du vil, for utroskab, concubinage, og bigami.

Så hvad er seksuel utroskab?

Hvad er bigami?

Hvad er utroskab?

Hvad er concubinage?

(Venligst benåde ikke litterære arrangement, fordi vi forsøger at være søgemaskine optimeret)

Bigami:

Bigami bør være ude af sted her, fordi hvad er straffes som sådan er at have to ægteskaber på samme time.It er ikke i sig selv et seksuelt ulovlig handling, fordi det er egentlig ikke en forbrydelse mod den anden ægtefælle som værende mere en forbrydelse mod staten for messing op ægteskab registreringssystem ved at gifte sig for anden eller efterfølgende tid. I denne dag af søgbare databaser og centraliseret registrering (NSO), påhviler det på de berørte om, hvordan og hvorfor bigami er sådan en udbredt praksis eller forekomst myndigheder. Så vi vil lade det blive ved, at der for en senere blog.

Seksuel utroskab, utroskab, og concibinage:

Seksuel utroskab i en generel forstand, som vi sagde, er ikke en forbrydelse. Udtrykket fik sin debut i filippinsk lov under den borgerlige lovbog bestemmelse om separation, ufortrødent løftet fra katolske kanoniske lov. Mærkeligt, blev seksuel utroskab som et begreb, der er fremført som en af ​​de manifestationer (omend måske ikke i sig selv ifølge nogle forfattere) af psykisk invaliditet som begrundelse for at erklæring om ugyldighed af et ægteskab. Den borgerlige lovbog i Filippinerne før Family Code ikke engang overveje seksuel utroskab som begrundelse for annullation, selvom ironisk vores victorianske forfædre kunne tænkes at sætte deres respektive ægtefæller i fængsel, hvis han eller hun begået specifikke forbrydelser concubinage eller utroskab. Men anti kvindes lib som de oprindelige forfattere 1920'erne Reviderede straffelov var forbrydelsen for utroskab på den del af kvinden var lettere at bevise end forbrydelsen concubinage på den del af manden. For kvinden, alt, hvad man har at bevise, er, at hun havde samleje med en anden end sin mand mand (circumstancial beviser er muligt i et sådant tilfælde især så i en alder, hvor videokameraer er endnu ikke blevet opfundet). For den mand, en kone skal bevise at handlingen er skandaløst at udgøre concubinage. Så hvis utroskab var diskret (måske betyder ikke demonstrative eller udstiller naturen) så ville det ikke være concubinage. Det kan trods alt være forløberne for den ofte afbildet scene i Tagalog film af den juridiske kone "skandaløst" konfrontere "kulasisi" for at komme inden for omfanget af loven.

Men den nye familielovgivning har ændret alt, at for bedre eller værre, ved at indføre begrebet seksuel utroskab som begrundelse for separation, og suggestivt, som en mulig manifestation ligeledes psykologisk uarbejdsdygtighed. Så nogen form eller mode af seksuel utroskab, det være sig skandaløst eller ej, straight eller homoseksuel, kan nu betragtes som en grund for erklæringen om ugyldighed eller annullation (en løs juridisk forstand) af et ægteskab. Tænkes, kan der endda være nogen samleje at udgøre utroskab ?? Aha, det ville være en ny idé. Nogle slags en Lewinskiesque twist til loven.

En nylig udvikling er begrebet seksuel utroskab under Anti Vold Law (RA 9262), der nævner seksuel utroskab og andre seksuelt voldelige handlinger som strafbare. Hvordan dette vil få indvirkning på begrebet psykologiske uarbejdsdygtighed og strafferetten ville være interessant at se.

 

 

 

Andel

Efterlad et svar