Filippinsk lov om seksuel utroskab, bigami, ægteskabsbrud og concubinage

Nogle tilfældige tanker om seksuelt ULOVLIG ACTS- utroskab, bigami, concubinage OG utroskab

 

Filippinerne er et af et par stater i det internationale samfund, der stadig anser seksuel utroskab, i generel forstand, en forbrydelse. For det første er der ingen forbrydelse under vores straffelove, som er denomineret som utroskab. Der er i sin stedet forbrydelser concubinage, utroskab og løst forbrydelse bigami. Der er andre seksuelle forbrydelser som handlinger uterlighed, forførelse, etc., men disse skal være foder til en anden blog. For nu vil vi diskutere de store seksuelle synder, hvis du vil, for utroskab, concubinage og bigami.

Så hvad er seksuel utroskab?

Hvad er bigami?

Hvad er utroskab?

Hvad er concubinage?

(Venligst undskyld ikke litterære arrangement, fordi vi forsøger at være søgemaskine optimeret)

Bigami:

Bigami bør være malplaceret her, fordi det, der er strafbar som sådan er at have to ægteskaber på samme time.It er ikke i sig selv et seksuelt ulovlig handling, fordi det er egentlig ikke en forbrydelse mod den anden ægtefælle som værende mere en forbrydelse mod staten for messing op ægteskabet registreringssystem ved at gifte sig for anden eller efterfølgende tid. I disse tider med søgbare databaser og centraliseret registrering (NSO), påhviler det på de pågældende, hvordan og hvorfor bigami er sådan en udbredt praksis eller forekomst myndigheder. Så vi vil lade det blive ved, at der for en senere blog.

Seksuel utroskab, utroskab, og concibinage:

Seksuel utroskab i generel forstand, som vi sagde, er ikke en forbrydelse. Udtrykket fik sin debut i filippinske lov under den borgerlige lovbog bestemmelse om separation, ufortrødent løftet fra katolske kanoniske lov. Mærkeligt, blev seksuel utroskab som et udtryk fremført som en af ​​de manifestationer (omend måske ikke i sig selv ifølge nogle forfattere) af psykologisk uarbejdsdygtighed som begrundelse for at erklæring om ugyldighed af et ægteskab. Den borgerlige lovbog i Filippinerne før familielovgivning ikke engang overveje seksuel utroskab som begrundelse for annullation, selvom ironisk vores victorianske forfædre kunne tænkes sætte deres respektive ægtefæller i fængsel, hvis han eller hun har begået specifikke forbrydelser concubinage eller utroskab. Men anti kvindes lib som de oprindelige forfattere 1920'erne Revideret straffelov var forbrydelsen for utroskab hos kvinden var lettere at bevise end forbrydelsen concubinage hos manden. For kvinden, alt man skal bevise, at hun havde samleje med en anden end sin mand mand (circumstancial beviser er muligt i et sådant tilfælde især så i en alder, hvor videokameraer er endnu ikke opfundet). For manden, en hustru skal bevise at handlingen er skandaløst at udgøre concubinage. Så hvis utroskab var diskret (måske betyder ikke demonstrative eller udstiller naturen) så ville det ikke være concubinage. Dette kan jo være forløberne for den ofte afbildede scene på Tagalog film af den juridiske kone "skandaløst" konfrontere "kulasisi" for at komme inden for omfanget af loven.

Men den nye familielovgivning har ændret alt, at for bedre eller værre, ved at indføre begrebet seksuel utroskab som begrundelse for separation, og suggestivt, som en mulig manifestation ligeledes psykologisk uarbejdsdygtighed. Så nogen form eller mode for seksuel utroskab, det være sig skandaløst eller ej, lige eller homoseksuelle, kan nu betragtes som en grund for erklæringen om ugyldighed eller annullation (i en løs juridisk forstand), i et ægteskab. Tænkes, kan der endda være nogen samleje at udgøre utroskab ?? Aha, det ville være en ny idé. Nogle slags en Lewinskiesque twist til loven.

En nylig udvikling er begrebet seksuel utroskab under Anti Vold Law (RA 9262), der nævner seksuel utroskab og andre seksuelt voldelige handlinger som strafbare handlinger. Hvordan dette vil påvirke begrebet psykologiske uarbejdsdygtighed og straffeloven ville være interessant at se.

 

 

 

Andel

Efterlad et svar