Llista de Filipines Signatures i Filipines Oficines Legals

Estem afegint a aquest post la llista dels bufets d'advocats i assessories jurídiques de Filipines com prové de la Comissió de Borsa i Valors. Això té per objecte informar el públic sobre els bufets d'advocats i despatxos d'advocats que ofcialmente registrats amb el filipí de Borsa i Valors commisssion (SEC). La llista és sense editar i pot contenir noms de firmes d'advocats i despatxos d'advocats que ja no estan en funcionament. Igual que a la nostra llista d'advocats, instem el públic a acudir al Tribunal Suprem o el Col · legi d'Advocats de Filipines per a la seva confirmació. Vostè pot veure la llista dels bufets d'advocats filipins i oficines d'advocats fent clic a l'enllaç de sota.

Llista de Filipines Signatures i assessories jurídiques

Compartir

Deixa un comentari