Llista de Signatures d'Advocats de Filipines i Filipines Oficines Legals

Estem afegint a aquest post la llista dels bufets d'advocats i assessories jurídiques de Filipines com prové de la Comissió de Borsa i Valors. Això té per objecte informar el públic sobre els bufets d'advocats i despatxos d'advocats que es ofcialmente registrats amb el filipí de Borsa i Valors commisssion (SEC). La llista és sense editar i pot contenir noms dels bufets d'advocats i despatxos d'advocats que ja no estan en funcionament. Igual que a la nostra llista d'advocats, instem el públic a anar a la Cort Suprema o el Col·legi d'Advocats de Filipines per a la seva confirmació. Vostè pot veure la llista dels bufets d'advocats de Filipines i oficines d'advocats fent clic a l'enllaç de sota.

Llista de Filipines despatxos d'advocats i assessories jurídiques

Quota

Deixa un comentari