Llista de Filipines Despatxos d'Advocats i Filipines Oficines Legals

Estem afegint a aquest post la llista dels bufets d'advocats de Filipines i assessories jurídiques com originari de la Comissió de Borsa i Valors. Això té per objecte informar el públic sobre els bufets d'advocats i despatxos d'advocats que es ofcialmente registrats en el de Filipines Borsa i Valors commisssion (SEC). La llista és sense editar i pot contenir noms de bufets d'advocats i despatxos d'advocats que ja no estan en funcionament. Igual que amb la nostra llista d'advocats, instem al públic a anar al Tribunal Suprem o al Bar Integrada de Filipines per a la seva confirmació. Vostè pot veure la llista dels bufets d'advocats de Filipines i oficines d'advocats fent clic a l'enllaç de sota.

Llista de Filipines despatxos d'advocats i assessories jurídiques

Quota

deixa una resposta